Skrivläger

Vill du kliva in i en skrivbubbla?

Var med på skrivarläger för vuxna i Strömsholm i Västmanland. Kom igång med sommarens skrivande eller ta tag i det där skrivprojektet du har funderat på. Njut av gemenskapen med andra skrivande människor och få coachande samtal med en manusutvecklande lektör under vistelsen.

När? 30 juni – 3 juli 2024

Var? Strömsholms vandrarhem, Västmanland


I paketet ingår:

  • Boende i enkelrum med eget badrum i tre nätter.
  • Lakan, handdukar och städning efter vistelsen.
  • Frukost och lunch.
  • Fri tillgång till kaffe och te samt enklare tilltugg.
  • Skrivtips och skrivövningar.
  • 20-30 minuter coachande samtal med manusutvecklande lektör.
  • Textrespons på 1000 ord av manusutvecklande lektör.

Vill du hellre ta med dig egna lakan och städa rum och badrum själv efter vistelsen är det möjligt. Då dras 110 kr av på priset för lakan och 200 kr för städningen.

Det finns flera alternativ för middagarna och vi bestämmer gemensamt var och vad vi vill äta. Detta betalar du på plats och det ingår alltså inte i kostnaden för lägret.

Skrivövningar kommer att presenteras men du väljer själv om du vill göra dem eller inte. Du kanske har ett skrivprojekt igång och hellre jobbar med det. Annars kan skrivövningar vara en bra väg in i skrivandet som kan leda dig vidare till din egen story. Coachande samtal och textrespons är givetvis frivilligt. I mån av tid kan du få respons på 1000 ord under vistelsen. I annat fall får du den i efterhand.

Du avgör själv var du vill sitta och skriva. Ensam eller tillsammans, inne eller utomhus. Det finns fina omgivningar med vacker natur i närheten av vandrarhemmet.


Jag som anordnar det här lägret heter Anna Windelarv. Jag är utbildad manusutvecklande lektör och jag driver företaget Windlande ord som erbjuder lektörsläsning, korrekturläsning samt skrivarevent som det här lägret.

För att anmäla dig, skicka ett mail till anna@windlandeord.se

Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller. När du fått en bekräftelse på att du fått en plats ber jag dig svara på några frågor om till exempel matrestriktioner. För att konfirmera din plats betalar du in en anmälningsavgift på 1000 kr som en delbetalning av totalsumman. Mer information om detta får du i mail.

Avgift för skrivläger:

5350 kr

Total avgift 5350 kr (inklusive moms + anmälningsavgift), exklusive kostnad för middagar

Visst vill du vara med! Anmäl dig nu!